[[[["field15","less_than","1"],["field9","contains"],["field12","contains"],["field11","contains"],["field10","contains"]],[["show_fields","field7","1",null,"field1"]],"and"],[[["field15","equal_to","1"],["field9","contains"],["field12","contains"],["field11","contains"],["field10","contains"]],[["show_fields","field13"]],"and"],[[["field15","greater_than","1"],["field9","contains"],["field12","contains"],["field11","contains"],["field10","contains"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Step 1

Test jezelf op verantwoord gewicht maken

Ben je ontevreden over je eetgewoonten?
Eet je ooit wel eens in het geheim?
Heeft je gewicht invloed op hoe je je voelt?
Heb je nu last van een eetstoornis, of heb je dat in het verleden ooit gehad?

Je hebt geen vragen met JA beantwoord

 Waarschijnlijk heb je geen problemen, maar problemen zijn niet uit te sluiten. Als je toch ergens tegenaan loopt, spreek je dan uit en zoek de juiste steun en hulp.

Je hebt een vraag met JA beantwoord?

Voeding en afvallen gaan mogelijk niet geheel vlekkeloos. Hopelijk vind je op deze website bruikbare informatie en tips. Heb je meer advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Je hebt twee of meer vragen met JA beantwoord 

Het zou goed zijn om je eet- en afvalgedrag eens met een deskundige te bespreken. De sport- of huisarts, diëtist of sportpsycholoog kan hierin een vertrouwenspersoon voor je zijn. Zoek je hulp of heb je vragen over afvallen? Je kan altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.

[field9 + field10 + field11 + field12]

Previous
Next

wedstrijdgewicht-gewicht-maken_excuus